Permanente make-up

Pannra Skincare is specialist in permanente make-up. Hieronder vindt u achtergrond informatie over permanente make-up. Als u nog vragen heeft dan kunt u mij altijd bellen. U kunt ook vrijblijvend een afspraak maken.permanente make-up in Leerdam - pm1

Permanente make-up is het inbrengen van pigment in de lederhuid (Dermis). Dit gebeurt met een pen waarin een naald/hygiëne module wordt geplaatst. Permanente make-up is de ideale manier voor een verzorgd uiterlijk. Het is een goede oplossing voor de personen die allergisch zijn voor bepaalde bestanddelen die in make-up aanwezig kunnen zijn.

Het is de manier om oneffenheden van de wenkbrauwen te corrigeren, wenkbrauwen te verfraaien, aanzetten van eyeliners, lipliners, full lips of rouge.

Wat is het verschil tussen PMU en Tattoo?
Permanente make-up lijkt op tatoeëren. Maar er zit een groot verschil in. Een tatoeage wordt echter in het onderhuidbindweefsel geplaatst. Dat is echt permanent. Permanent make-up wordt in de lederhuid geplaatst. Deze pigmentatie is hierdoor eigenlijk niet echt permanent. Door het natuurlijke vernieuwen van de huid, zal de pigmentatie na 1 tot 4 jaar vervagen. En het is verschillend per persoon hoe vaak de opfris behandeling noodzakelijk zal zijn.

permanente make-up in Leerdam - pm2De behandeling
De permanente make-up behandeling omvat meestal 2 tot 3 behandelingen. Van tevoren wordt ingegaan op de persoonlijke wensen, de vorm en de kleur van het pigment. De aan te brengen correctie wordt vaak eerst op de huid getekend. Bevalt het ‘ontwerp’ dan blijft de tekening staan en wordt het pigment in de huid gebracht.

Meestal is de pigmentatie iets donkerder dan gewenst. Vier dagen na de pigmentatie zal het lichter worden omdat de opperhuid, ook vol met pigment, zal afstoten. Dit kan gepaard gaan met kleine korstjes/schilfers. Na deze afstoting ziet de pigmentatie er weer iets te licht uit. Na minimaal 4 weken vindt de tweede behandeling plaats. Hierbij kunnen nog correcties aangebracht worden in vorm en kleur.

Hetzelfde gebeurt bij een derde behandeling na ongeveer weer 4 weken. Meestal is het resultaat na de derde nabehandeling goed en blijft het 1 tot 4 jaar aanwezig.
Er zitten minimaal 4 weken tussen elke behandeling omdat dan de opperhuid weer helemaal vernieuwd is, dit duurt namelijk ongeveer 28 dagen. Bij wat oudere mensen duurt dit ongeveer 5 tot 6 weken. Bij een nabehandeling moet daarmee rekening worden gehouden.

Verdoving
Permanente make-up aanbrengen is een behandeling die pijn kan doen, vooral waar een paar keer  hetzelfde stukje huid behandeld wordt. De huid kan van tevoren verdoofd worden. Het voordeel van verdoven is niet alleen dat de huid ongevoeliger wordt, maar ook rustiger, omdat de bloedvaatjes zich aan de oppervlakte sluiten. Hierdoor voelt de cliënt minder pijn en kan de aanbrenger beter werken.

Prijzen per behandeling + nabehandelingen:

Wenkbrauwen bijschaduwen   €160,00 (na) €110,00

Hairstrokes  €160,00 (na) €110,00

Het corrigeren van oneffenheden in de wenkbrauwen   €110,00 (na) €95,00

Eyeliner boven   €110,00 (na) €90,00

Eyeliner onder   €110,00 (na) €90,00

Eyeliner onder & boven   €180,00 (na) €150,00

Lipcontour   €180,00 (na) €150,00

Full lips   €250,00 (na) €200,00

Wilt u een afspraak maken, klik dan hier.

Behandelprijzen zijn inclusief  1 nabehandeling.

*( Alle behandelingen zijn inclusief BTW )

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.